Verhuur tapijtreiniginsmachine

Stomerijgigant heeft voor dit onderdeel van zijn activiteiten een samenwerkingsverband met de firma Hagerty. Alle tapijtreinigingsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit, die door Hagerty wordt gecontroleerd en gegarandeerd. StomerijGigant verhuurt de tapijtreinigers voor 24 uur. De huurprijs is 15 euro. Als de klant de machine op zaterdag huurt, mag deze voor dezelfde prijs op maandag ochtend teruggebracht worden.

De machine werkt als volgt:

De in warm water opgeloste shampoo wordt in het waterreservoir van de machine gedaan.Stekker in het stopcontact. De twee slangen worden nu aangesloten en dan worden de twee schakelaars bovenop de machine ingedrukt. Nu gaan de vloeistofpomp en de zuigmotor lopen. Het is de bedoeling dat door aan het hendeltje op de slang van de zuigmond te trekken, vloeistof uit de machine op de vloerbedekking gespoten wordt. Vlak daarna komt de zuigmond over het tapijt en haalt de shampoo met water en vuil er uit. Dit wordt in de afvalwateremmer gestort. Als deze vol is kan de inhoud zonder meer in de W.C weggegooid worden. De vloeistof is biologisch afbreekbaar. Voor alle overige producten staat op de verpakking waar ze voor zijn en hoe ze gebuikt moeten worden.

Stomerijgigant vraagt geen borg aan zijn klanten als een tapijtreiniger huren. Wel moet alles vooruitbetaald worden. We vragen wel om een legitimatie.