Tapijtreiniging

Uw tapijt wordt helemaal, door en door gewassen. Lekker fris, voor u, uw kinderen en uw huisdieren.

Waarom is het belangrijk om u tapijt regelmatig te laten stomen/reinigen?

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van tapijtreinigingsdiensten, kunt u de levensduur van uw tapijten verlengen. Het er langer als nieuwer uit laten zien. En uw gezin helpen gemakkelijker te ademen.

Dit komt omdat uw tapijt veel vuil, stof en andere deeltjes verzamelt die moeilijk te verwijderen zijn met alleen routinematig stofzuigen. Deze deeltjes omvatten pollen, huidschilfers van huisdieren, haar, bacteriƫn en tal van andere verontreinigingen die allergie- en astmasymptomen kunnen verergeren en kunnen bijdragen aan andere ademhalingsproblemen.

Wij zijn een tapijtreinigingsbedrijf die deze reiniging kan verzorgen. Wij hebben ook machines te huur waarmee kunt u zelf tapijt reinigen, met bijbehorend tapijtreinigingsmiddel.

Zelfs bij regelmatig onderhoud kan de opeenhoping van vuil en roet leiden tot muffe geuren, het uiterlijk van uw tapijten dof maken en hun levensduur verkorten. Dat betekent vaker meer geld uit uw zak voor nieuwe tapijten en een minder gezond interieur voor uw gezin.

Alleen omdat je het niet kunt zien of ruiken, wil nog niet zeggen dat al het vuil diep in je tapijt geen problemen veroorzaakt. Dus waar komen al die vieze dingen vandaan? U doet uw best om uw huis vlekkeloos te houden, maar het kan snel uit de hand lopen zonder routinematige tapijtreiniging. Wij verzorgen tapijtreiniging in Zoetermeer,