Stomerij

Sinds 2001 runnen de wij de stomerij in Zoetermeer. In het wijkwinkelcentrum van Meerzicht. Wij zij nu 21 jaar actief in de branche. Wij zijn dus heel erg ervaren en weten goed om te gaan met uw kleding. Onze stomerij in Zoetermeer is de oudste stomerij van Zoetermeer. De stomerijgigant heette vroeg Palthe Stomerij. Onze stomerij is gevestigd in Zoetermeer, maar we leveren onze diensten ook in de omliggende dorpen en steden. Zoals Bleiswijk, Moerkapelle, Berkel en Rodenrijs, Benthuizen, Gouda, Boskoop, Leidschendam Voorburg, DenHaag Wassenaar.

Wij leveren diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben een ook een haal en brengservice.

Winterjassen serivce

Bij ons kunt u terecht voor het laten stomen van uw jas. Wij reinigen uw jas grondig. Daarna maken we het goed waterdicht. Mocht het eventueel een reparatie nodig hebben, verzorgen wij dat ook. Zo bent u goed voorbereid op de koude en winderige dagen. Wacht niet tot de temperatuur begint te dalen!

Gordijnen Service

Wij maken, vermaken en reinigen alle soorten gordijnen. De gordijnen vangen veel stof. Dat moet van tijd tot tijd eruit gestoomd worden. Te lang laten hangen van de gordijnen vermindert de levensduur. Het is ook ongezond.

Prijs lijst:

Colbert9,30
Pantalon7,75
Vest5,70
Trui5,70
Blouse6,70 v.a
Jurk11,25 v.a
Dekbed wol22,00 v.a
Dekbed dons26,00 v.a
Matrastijk22,00 v.a
Bruidsjapon78,00 v.a
Jack13,35 v.a
Bankstelhoes19,95 v.a
Overhemd2,50 v.a
Gordijn4 per/m2 v.a
Vitrage3,5 per/m2 v.a
Tapijt16,50 per/m2 v.a

Alle bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen en inclusief b.t.w.